Despre noi

Suntem o companiei de telefonie globala care functionam prin sistemul de telecomunicatii VOIP(telecomunicatii prin internet). Aceasta activeaza in : U.S.A., CANADA, AUSTRALIA, EUROPA si in curand ASIA. Oportunitatile pe care vi le oferim sunt: CLIENT, AGENT, PARTENER, FRANCIZOR. Abonatii  pot vorbi gratuit in retea pe tot GLOBUL. Nu sunt necesare cunostinte de TELEFONIE.
Acum, cand toata lumea incearca sa-si minimizeze cheltuielile privind comunicarea. Compania noastra vine in sprijinul nevoilor tale cu servicii de telefonie si video-telefonie la nivel international, bazate pe o tehnologie de ultima ora ce iti ofera posibilitatea de a vorbi gratuit cu toti prietenii tai – atat in tara cat si oriunde in lume!
Aceasta companie se adreseaza tuturor, dar se bazeaza in special pe etnicii si persoanele care locuiesc in alte tari, care au nevoie sa tina legatura cu familia si cei dragi de acasa. Va oferim  posibilitatea de a vorbi ieftin si chiar gratuit cu cei apropiati, din Romania, si mai mult si cei din Romania va poate suna in orice tara la tarife de Romania, fara roaming, sau gratuit.
Si mai mult daca recomandati prietenilor dumneavoastra care au rude in alta tara sa beneficieze de aceste avantaje compania va plateste pentru asta.

Nici o companie de telecomunicatii din lume nu isi imparte profitul cu abonatii.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.

Cu stima,
Gheorghe Craciun
0727689884 / 0362078171
craciunlv7global@yahoo.com
http://www.comunicainteligent.wordpress.com
http://www.gcraciun2.lv7global.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s