STIMATE PARTENER – IMPORTANT
Va invit sa veniti la prezentarea unei afaceri care nu cunoaste criza in ZALAU.
Buna ziua, in primul rand vreau sa va felicit ca ati deschis acest mesaj, asta inseamna ca sunteti o persoana deschisa la ce se intampla in jurul dumneavoastra si care doriti sa fiti informata.
Azi, JOI, ora 18. RESTAURANT ETIQUETTE SALA DE CONFERINTA STR CORNELIU COPOSU NR 7, ZALAU Salaj, o sa fie prezentarea unei companii americane de telecomunicatii  si care va ofera posibilitatea sa va majorati venitul luna de luna.
Tocmai de accea va dam posibilitatea sa aflati astazi dupa cum v-am spus, o prezentare care o sa va incante pe majoritatea dintre dumneavoastra.
O companie de telecomunicatii prin internet, unde ofera sansa unica de parteneriat celor interesati.
Dupa cum stiti si dumneavoastra Telecomunicatiile sunt domeniul cel mai profitabil chiar si pe timp de criza.
Eu fac parte din aceasta firma,si credeti-ma ca ma avantajeaza foarte mult, si de aceea nu merita sa pierdeti aceasta oportunitate.
Intrarea in maximum de locuri disponibile 20
Va rog confirmati participarea dumneavoastra la prezentare cu numar de telefon si adresa de e-mail a dumneavoastra, la aceasta adresa de mail sau dati un reply la acest mesaj, sau trimiteti mail la: craciunlv7global@yahoo.com
Deci va rog sa nu uitati sa va inscrieti pentru a participa la unul dintre cele mai mari proiecte de telecomunicatii din Romania AZI, JOI, ora 18.00 LA RESTAURANT ETIQUETTE SALA DE CONFERINTA STR CORNELIU COPOSU NR 7, ZALAU Salaj
Cu stima,
Gheorghe Craciun
0727689884 / 0757911071
craciunlv7global@yahoo.com
Proiect sustinut de Primaria ZALAU

Advertisements