Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ce este un Partener
Devenind Partener  , aveţi oportunitatea de a câştiga bani prin recomandarea serviciilor noastre : rudelor, prietenilor, cunoştinţelor şi altor persoane fizice si juridice cu care intraţi în legătură.

De fiecare dată când recomandaţi alţi clienţi, iar aceştia se vor abona la serviciile de videotelefonie, veţi primi un comision bazat pe valoarea facturilor acelor clienţi. În acest fel, veţi beneficia de un venit rezidual, venit care vă va aduce comisoane pe toată perioada cât clienţii îşi vor plăti facturile ! LUNA DE LUNA!!!
Partener vs. Client
Diferenţele cele mai importante între a fi Partener sau Client  sunt:

În calitate de Client veţi beneficia numai de compensarea facturii: nu primiţi bani, ci comisioanele pe care le veţi obţine vor alimenta plata facturii proprii: în momentul în care comisioanele sunt egale sau mai mari decât valoarea facturii proprii, vi se emite factura cu valoarea zero.

Ca Partener al companiei noastre veţi beneficia, pe lângă compensarea facturii proprii, de toate avantajele unui parteneriat: veţi încasa pe propriul card sumele care reprezintă comisioanele câştigate prin aducerea de noi clienţi. În plus, în funcţie de activitatea depusă, vă recompensează cu bonusuri suplimentare.

Avantaje ca Partener
– AVETI O AFACERE PROPRIE, cu o investitie de pornire extrem de mica;
– Vă reduceţi facturile de utilizare a serviciului telefonic la zero;
– Promovati servicii de succes şi extrem de competitive, dintr-un domeniu de varf, in continua ascensiune;
– Vindeti o singura data si obtineti un venit recursiv luna de luna – din valoarea tuturor abonamentelor incheiate in reteaua dumneavoastra;
– In plus, puteti obtine bonificatii de performanta sau/si din activitatea de corporate;
– Nu aveti angajati, nu aveti nevoie de un spatiu special amenajat, nu aveti livrări de făcut sau de primit, nu tineti contabilitate, nu aveti controale si nici program prestabilit;
– Beneficiaţi de sprijinul şi instruirea dedicată din cadrul companiei;
– Aveti la dispozitie o piaţă potenţială de marketing în întreaga lume pe un teritoriu nelimitat.

Advertisements